Skansegutten.no
Hovedsiden
Informasjon
Nyhetsarkiv
Nyhetsbrev
Fotoalbum
Videoklipp
Gjestebok
Kontaktskjema
Linker
På stedet hvil...
Skansens Bataljon
Informasjon
Sesongprogram
Marsjrapporter
Rådet
Uniformer
Hederstegn
Lover
Historie
Sanger
Skansegutten
Sjefsregister
Kontakt
Foreldregruppen

Skanseguttenes Forening
Informasjon
Styrer/komiteer
Lover
Brushytten
Kontakt


Verdens stiligste buekorps
SKANSENS
BATALJON
stiftet 22. mai 1860

Julen nærmer seg, og som en ekstra oppladning dundrer offiserene til med et morsomt aktivitetsprogram. I hele desember inviterer vi alle skansegutter og deres kamerater til ukentlige aktivitetsdager.

Informajon om dagene finner du under... Offiserene vil også ringe rundt og informere - hvis du lurer på noe spesielt ta gjerne kontakt med en offiserVi møter på Skansen klokken 17.30. Det blir kakao og snacks på Skansen etter hver akerunde. Husk eget akebrett. Hvis det er noen som ikke vil ake, men bare være sammen med venner er dette helt i orden. Offiserene finner på noe moro i brannstasjonen !

Vi avslutter på Skansen ca. klokken 19.30.

Vi gjentar suksessen fra tidligere i høst og drar på hockeykamp i Bergenshallen! Her skal vi heie frem vår 4. løytnant til nok en seier på isen.

Oppmøte på Skansen klokken 15.30. Kampen starter klokken 16.00, og det er mulig å møte der oppe hvis dere informerer en offiser på forhånd. Ta gjerne med litt lommepenger til hotdog og brus. Vi avslutter på Skansen kl. 18.45.

Offiserene inviterer til nok en skanseklubb med mye moro ! Det ryktes at det vanker noen overraskelser denne dagen - så dette kan du ikke gå glipp av...

Dørene åpner klokken 18.00. Offiserene disker opp med mat og drikke! Vi avslutter klokken 19.30.

Når en papperkakebaker baker pepperkakerkaker. Vi prøver å følge en annen oppskrift enn den som er i sangen, men moro skal vi ha det uansett. Vi sørger for at alle kommer i riktig julestemning med julemusikk og julesnop ! Familie og venner er også hjertelig velkommen, men gi gjerne beskjed til en sideoffiser om hvor mange som kommer slik at vi har nok utstyr til alle.

Dørene åpner klokken 18.00 og vi avslutter klokken 20.00.


© 2000-2006 Skansens Bataljon & Skanseguttenes Forening,
Skansen Brannstasjon, Øvre Blekevei 1, 5018 Bergen.

Design og drift Lars Petter Jørgensen
Lyst å bli skansegutt?
Meld deg inn i verdens stiligste buekorps; Skansens Bataljon. Hos oss får du være med på
mye moro!

[Les mer]

Korpsets navn er Skansens Bataljon, og dets formål er å samle gutter i godt kameratskap, samt å oppdra dem til veldisiplinerte gutter, som likeledes blir øvet i eksersis og idrett.

§1 Lover for Skansens Bataljon.

Hva er så lystelig å gå som marsjparaden oppå Skansen, hvor Fløyfjell skuer ned derpå, og skogens trær, de vakter står. Mens fanegarden bærer de gamle faner frem og hjem, de unge med geværer alltid ring vil slå om dem.

1. vers "Marsj for Skansens
Bataljon".