Skansegutten.no
Hovedsiden
Informasjon
Nyhetsarkiv
Nyhetsbrev
Fotoalbum
Videoklipp
Gjestebok
Kontaktskjema
Linker
På stedet hvil...
Skansens Bataljon
Informasjon
Sesongprogram
Marsjrapporter
Rådet
Uniformer
Hederstegn
Lover
Historie
Sanger
Skansegutten
Sjefsregister
Kontakt
Foreldregruppen

Skanseguttenes Forening
Informasjon
Styrer/komiteer
Lover
Brushytten
Kontakt


Verdens stiligste buekorps
SKANSENS
BATALJON
stiftet 22. mai 1860


Påmelding landtur

Publisert: 29. mai 2015 - Tekst: Rådet

Skansens Bataljon har alltid dratt på landtur på slutten av sesongen, og i år går turen til Oslo i helgen fredag 12. juni til søndag 14. juni. Avreise fra Bergen er med morgenekspressen fra jernbanestasjonen klokken 07.57. Det betyr at de som skal være med må søke om fri fra skolen fredag 12. juni. Søndag har vi ankomst Bergen jernbanestasjon klokken 15.59. Derfra går turen går opp til Skansen, hvor vi vil avslutte sesongen på tradisjonelt vis.

Nå trenger vi påmelding fra dere som vil delta. Vi ønsker svar snarest mulig for å få oversikt over hvor mange vi blir, men siste frist er onsdag 3. juni(slagertrening og rådsmøte på Skansen). Påmeldingsslippen leveres til din sideoffiser. Du kan også melde deg på ved å sende en mail eller SMS til din sideoffiser, men da er det viktig at dine foreldre bekrefter påmeldingen muntlig eller på annen måte.

Turen koster 750 kroner for personer under 16 år og 850 for personer over 16 år. Beløpet innbetales til konto 5201 13 42469 innen påmeldingsfristen. Alle utgifter er dekket, så vi ønsker å begrense lommepengene til 400 kroner.

Det vil være fire voksne med på turen, ansvarsfulle offiserer og eldre slagere. Program for turen er delt ut tidligere, men finnes også på Skansegutten.no Har du spørsmål er det bare å ta opp telefonen og ringe til din sideoffiser.

Du finner påmeldingskjema som pdf her

Les mer om landturen
© 2000-2006 Skansens Bataljon & Skanseguttenes Forening,
Skansen Brannstasjon, Øvre Blekevei 1, 5018 Bergen.

Design og drift Lars Petter Jørgensen
Lyst å bli skansegutt?
Meld deg inn i verdens stiligste buekorps; Skansens Bataljon. Hos oss får du være med på
mye moro!

[Les mer]

Korpsets navn er Skansens Bataljon, og dets formål er å samle gutter i godt kameratskap, samt å oppdra dem til veldisiplinerte gutter, som likeledes blir øvet i eksersis og idrett.

§1 Lover for Skansens Bataljon.

Hva er så lystelig å gå som marsjparaden oppå Skansen, hvor Fløyfjell skuer ned derpå, og skogens trær, de vakter står. Mens fanegarden bærer de gamle faner frem og hjem, de unge med geværer alltid ring vil slå om dem.

1. vers "Marsj for Skansens
Bataljon".