Skansegutten.no
Hovedsiden
Informasjon
Nyhetsarkiv
Nyhetsbrev
Fotoalbum
Videoklipp
Gjestebok
Kontaktskjema
Linker
På stedet hvil...
Skansens Bataljon
Informasjon
Sesongprogram
Marsjrapporter
Rådet
Uniformer
Hederstegn
Lover
Historie
Sanger
Skansegutten
Sjefsregister
Kontakt
Foreldregruppen

Skanseguttenes Forening
Informasjon
Styrer/komiteer
Lover
Brushytten
Kontakt


Verdens stiligste buekorps
SKANSENS
BATALJON
stiftet 22. mai 1860

BLIR DU MED TIL LONDON?

Publisert: 9. mars 2016

Som kjent for de fleste har turkomiteen i Skanseguttenes Forening i lengre tid planlagt tur til London for Skansens Bataljon sommeren 2016.

Turen vil foregå første uken i skolesommerferien 2016. Avreise skjer med fly direkte til London, Søndag morgen 19. juni. På flyplassen blir vi hentet av en buss som kjører oss til Antoinette Hotel Kensington som ligger rolig til i utkanten av byen, i området Kingston upon Thames. Her vil vi tilbringe 4 hele dager, med sightseeing i London, besøk i dyreparken, og mye annet gøy, før vi vender nesen hjem til Bergen og Skansen. Hjemreisen går om formiddagen fredag 24. juni. Fra Flesland busses vi til Festplassen, hvorfra vi marsjerer til Skansen for sesongavslutning.

Vi starter nå påmelding til turen. Selv om siste frist for påmelding er 1. april, oppfordres alle til å melde seg på så fort som mulig. Tidlig påmelding vil hjelpe turkomiteen med planleggingen av turen. Det er også bestilt et begrenset antall plasser på turen, og selv om turkomiteen kommer til å prøve å bestille flere hvis pågangen blir stor, kan vi ikke garantere at det lar seg gjøre.

Prisen for å være med på turen er satt til 2000,- kroner, og aldersgrensen for å være med er at en må fylle 7 år i 2016 (født før. 31.12.2009). Det vil for familier med flere skansegutter bli en søskenrabattert pris på kroner 1500,- pr. påfølgende reisende. Prisen inkluderer selve reisen, kost og losji, samt alle aktiviteter i London. Egne lommepenger kommer i tillegg.

Mer informasjon om turen vil komme løpende frem til avreisedato og en kan følge med på www.skansegutten.no for bilder og nyheter om turen. Hvis en har spørsmål om turen oppfordrer vi til å sende en e-post til london2016@skansegutten.no. En kan eventuelt også ringe turkomiteens medlemmer, men vi oppfordrer til henvendelser på e-post.

For å melde seg på Skansens Bataljons tur til London sommeren 2016 må man sende en påmeldingsinfo til london2016@skansegutten.no og betale et depositum på kr. 1.000 til turkomiteens kontonr. 3624.73.35093 (Merk Betaling med reisende skanseguttens etternavn)

Påmeldingsinformasjon sendes på e-post og må inneholde følgende:

  • Navn på reisende
  • Pelotongnr.
  • Fødselsdato
  • Tittel (eks. soldat, slager, sistesoldat osv.)
  • Mobilnummer

  • Foresattes navn, adresse, e-post og telefonnr.Hilsen turkomiteen og turlederne

Stig Mjøs Kjetil Jensen Jan-Frode Grønvigh Erlend Liisberg
913 49 089 918 16 123 402 37 501 932 90 761

 

 

© 2000-2006 Skansens Bataljon & Skanseguttenes Forening,
Skansen Brannstasjon, Øvre Blekevei 1, 5018 Bergen.

Design og drift Lars Petter Jørgensen
Lyst å bli skansegutt?
Meld deg inn i verdens stiligste buekorps; Skansens Bataljon. Hos oss får du være med på
mye moro!

[Les mer]

Korpsets navn er Skansens Bataljon, og dets formål er å samle gutter i godt kameratskap, samt å oppdra dem til veldisiplinerte gutter, som likeledes blir øvet i eksersis og idrett.

§1 Lover for Skansens Bataljon.

Hva er så lystelig å gå som marsjparaden oppå Skansen, hvor Fløyfjell skuer ned derpå, og skogens trær, de vakter står. Mens fanegarden bærer de gamle faner frem og hjem, de unge med geværer alltid ring vil slå om dem.

1. vers "Marsj for Skansens
Bataljon".