Skansegutten.no
Hovedsiden
Informasjon
Nyhetsarkiv
Nyhetsbrev
Fotoalbum
Videoklipp
Gjestebok
Kontaktskjema
Linker
På stedet hvil...
Skansens Bataljon
Informasjon
Sesongprogram
Marsjrapporter
Rådet
Uniformer
Hederstegn
Lover
Historie
Sanger
Skansegutten
Sjefsregister
Kontakt
Foreldregruppen

Skanseguttenes Forening
Informasjon
Styrer/komiteer
Lover
Brushytten
Kontakt


Verdens stiligste buekorps
SKANSENS
BATALJON
stiftet 22. mai 1860

Skansegutter i
"Badekaret"


Publisert: 16. oktober 2012 - Tekst: Fredrik Tveitnes - Foto: Eirik HagesæterNoen av dem som tok turen til Bergenshallen. F.v. Carl Henrik Andersson, Fredrik Tveitnes, Christopher Breistein og Scott Nicolay Rakner. Foto: Eirik Hagesæter


Lørdag klokken 15.00, møtte 10 skansegutter på Skansen, for å se "hockeyhelten" Carl-Henrik Andersson brilliere på isen i Bergenshallen.

Vi gikk felles ned til bybanen, og tok den opp til Sletten Senter. Derfra gikk vi opp til Bergenshallen. Da vi ankom Bergenshallen, traff vi 4 skansegutter som også var klar for å heie vår egen "Calle" fram på isen.

Da vi gikk inn i ishallen for å betale inngangsbillett, sier billetøren at vi bare kan gå inn å sette oss. Idag kommer skansegutter gratis inn! Carl-Henrik hadde ordnet gratisbilletter til oss! Det er det jammen ikke mange som får skal jeg si deg!

Vi satte oss ned, og ventet spent på at kampen skulle begynne. Klokken 16.00 kom det spillere ut på isbanen. Carl-Henrik stilte fra start, og imponerte fra første stund. Er det rart han blir sett på som et av Norges største Ishockeytalenter? Under kampen traff vi flere gamlekarer, blant annet Morten Reksten og Eirik Hagesæter. Sistnevnte tok også mange bilder av skanseguttene som var i Bergenshallen.

Da hockeykampen var ferdig, hadde Carl-Henrik scoret TO (!!!) mål. Han ble også kåret til banens beste spiller. Det var veldig kult.

Etter kampen, tok jeg med meg Scott Nicolay Rakner, og hans kamerat, (som begynner i Skansen så fort som mulig) med ned på isen, og tok et bilde med matchvinner, og skansegutt, Carl-Henrik Andersson.

Så tok vi bybanen tilbake til sentrum, og avsluttet der.

Jeg, og resten av gjengen på Skansen, er stolte over ishockeyhelten vår. Vi er sikker på at han kan bidra med mye bra i (den kommende) sesongen, både på Skansen og på isen.

 
© 2000-2006 Skansens Bataljon & Skanseguttenes Forening,
Skansen Brannstasjon, Øvre Blekevei 1, 5018 Bergen.

Design og drift Lars Petter Jørgensen
Lyst å bli skansegutt?
Meld deg inn i verdens stiligste buekorps; Skansens Bataljon. Hos oss får du være med på
mye moro!

[Les mer]

Korpsets navn er Skansens Bataljon, og dets formål er å samle gutter i godt kameratskap, samt å oppdra dem til veldisiplinerte gutter, som likeledes blir øvet i eksersis og idrett.

§1 Lover for Skansens Bataljon.

Hva er så lystelig å gå som marsjparaden oppå Skansen, hvor Fløyfjell skuer ned derpå, og skogens trær, de vakter står. Mens fanegarden bærer de gamle faner frem og hjem, de unge med geværer alltid ring vil slå om dem.

1. vers "Marsj for Skansens
Bataljon".